Tonda Rauer

Jméno: Ing. Antonín Rauer
Datum narození: 10.3.1968
Bydliště: Praha
Nástroj: kytara
Znamení: Ryby
První kapela: Café Normal, Brian

 

Diskografie a projekty:

Brian 1989 ? - demo 1989
Brian Death Metal Session - Čelem ke zdi 1990
Brian Čelem ke zdi 1991
     
Brain Příliv 1994
Brain Klaunova zpověď - Přátelství na n-tou 1994
     
Alkehol S úsměvem se pije líp 1993
Alkehol 13 fláků od Kaťáků - Hlupák váhá 1993
Alkehol Alkeholism 1994
Alkehol Na zdraví 1995
Alkehol Odpočívej v pokoji 1996
Alkehol 100 % 1997
Alkehol Alkohol, to je moje milá 1998
Alkehol Metla lidstva 1999
Alkehol Pili jsme a budem 2000
Alkehol Planeta vopic 2002
Alkehol Už se to smaží a peče 2003
Alkehol Kocovina 2005
Alkehol Dvanáctka 2006
Alkehol Natočeno v Plzni DVD 2007
Alkehol Johoho! 2008
Alkehol Pojďme se napít 2010
Alkehol  R.U.M.  2014 
Alkehol 25 let DVD 2017
     
Harlej Aj mena ou bejby hel 1995
Harlej Krišna 1997
Harlej Harlejova kometa 1998
Harlej Zastavte tu vodu 2000
Harlej Musíme se pochválit, máme auto z (M)mostu 2002
Harlej Když chválím, tak sebe 2004
Harlej DVD Když chválíme, tak Vás - part I. 2005
Harlej Čtyři z punku a pes

2006

Harlej University

2008

Harlej Harlejland

2010

Harlej ...máme vlka 2011
Harlej Teleskopický tele 2012
Harlej Na prodej 2014
Harlej  DVD Harlej 20 let - Tak tady máš, Bože, co jsi chtěl  2016
Harlej Hodný holky zlý kluky chtěj 2017
Harlej DVD/2CD Harlej Šmidli Fidli 2018
     
T.Rauer Příběh - hudba k divadelnímu představení www.bezzaruky.cz/repertoir/pribeh.html 1996
Mrazík Mrazík - sbor 1998
A. Brichta American Bull - Nekonečná ( autorství ) 2001
A. Brichta Anděl posledního soudu - Sirael ( autorství ), Sex a pistole ( autorství, kytara ) 2003
Komunální odpad Cesty do nebe - Obrazy ( autorství, kytara, basa )

2006

Törr Tempus Fugit - Tak vejdi ( basa ) 2011

 

Zapojení aparatury

kytary: Fender Stratocaster Strat Plus r.v. 1995
Snímače Lace Sensor
 

Gibson Les Paul Standart Gold r.v. 1969
Snímače DiMarzio Super Distortion a Dual Sound

 

Fender Stratocaster Tom DeLonge r.v. 2002
Snímač Seymour Duncan Invader 

 

Kopie Fender Stratocaster 
Snímač Saymour Duncan Jeff Back Junior 

 

Vivian Les Paul
Snímač Gibson Dirty Fingers 

 

Jolana Diamant II Custom - TR1
Snímač Gibson Dirty Fingers

 

Jolana Diamant II Standard - TR2
Snímač Gibson Dirty Fingers

 

Akustická kytara Crafter GLXE-4000/RS

 

12 str. akustická kytara Crafter D 8-12EQ/N

 

Akustická kytara Crafter HILITE-DE SP/N

struny: Ernie Ball Skinny Top Heavy Bottom 10-52
strap lock: Schaller
trsátka: George Denis 1,3
kabely: Spectraflex
jacky: Neutrik
ladička: BOSS TU 12 H,  BOSS TU 2
vysílačka: SHURE SLX
kurvítka: MAXON VOP 9Boss Noise Suppressor NS2, Crybaby Classic Wah GCB 95F
zesilovače:

MESA BOOGIE Road King

LONDON CITY Custom shop

MARSHALL JCM 900 100W Hi Gain Dual Reverbe 5881

reprobox:

2 x MESA BOOGIE 4x12 4YB 280 W

Bedna : Rockwell Custom Harlej Blue 4x12 Vintage30 Celestion

servis:

zesilovače: Rockwell

kytary: Jirka Mázl

Web vytvořilo: Zawoko NET s.r.o. HARLEJ - oficielní webové stránky skupiny | Pro média