Tomáš Hrbáček

Jméno: Ing. Tomáš Hrbáček
Datum narození: 3.6.1977
Bydliště: Stańkov
Znamení: Blíženci
První kapela: MASH

 

Diskografie a projekty:

MASH Můzy 1998
MASH Až se pustim.... 2000
MASH Spolkni červa 2002
MASH Bloody Mary 2005
     
Harlej Čtyři z punku a pes 2006
Harlej University

2008

Harlej Harlejland

2010

Harlej ....máme vlka 2011
Harlej  Teleskopický tele 2012
Harlej   Na prodej 2014
Harlej DVD Harlej 20 let - Tak tady máš, Bože, co jsi chtěl 2016

 

Web vytvořilo: Zawoko NET s.r.o. HARLEJ - oficielní webové stránky skupiny | Pro média