Kolinss

Jméno: Martin Kolinss
Datum narození: 17.2.1969
Bydliště: Münchengratz
Nástroj: baskytara
Znamení: Vodnář
První kapela: Debustrol [www]

Diskografie a projekty:

Debustrol Vyznání smrti- demo 1988
Debustrol Neuropatalog 1991
Debustrol Svět, co zatočí s tebou 1992
Debustrol Protest Live ! 1992
Debustrol Chytrá past 1994
Debustrol Vyhlazení 1995
Debustro Pád do hrobu mrtvol 1998
Debustrol Apokalismus 1999
Debustrol Steak 2001
Debustrol Vyznání smrti - remaster 2003
Debustrol Přerushit ! 2005
Debustrol XX let totálního massakru DVD

2006

Debustrol Rwanda

2009

 Debustrol Válka  2016
     
Harlej Zastavte tu vodu - sbory, Startuju na Mars - text 2000
Harlej Musíme se pochválit, máme auto z (M)mostu 2002
Harlej Když chválím, tak sebe 2004
Harlej DVD Když chválíme, tak Vás - Part I. 2005
Harlej Čtyři z punku a pes

2006

Harlej University 2008
Harlej Harlejland

2010

Harlej ...máme vlka 2011
Harlej Teleskopický tele 2012
Harlej Na prodej 2014
Harlej DVD Harlej 20 let - Tak tady máš, Bože, co jsi chtěl 2016

 

 

Zapojení aparatury

kytary: Spector Kolinss 6
Struny: Warwick 42 301 5-string M
Trsátka: George Denis 1,3
Strap locks: Schaller
Kabely: Spectraflex
Jacky: Spectraflex
Ladička: BOSS TU 12 H
Vysílačka: Carvine
Zesilovač: Ampeg SVT-CL
Reprobox: Ampeg-810E

 

Web vytvořilo: Zawoko NET s.r.o. HARLEJ - oficielní webové stránky skupiny | Pro média