Libor Fanta

Jméno: Libor " Lord Klamorna " Fanta
Datum narození: 1.6.1978
Bydliště: Mnichovo Hradiště
Nástroj: bicí
Znamení: Blíženci
První kapela: Debustrol [www]

 

 

Diskografie a projekty:

 

Debustrol Apokalismus 1999
Debustrol Steak 2001
Debustrol Přerushit ! 2005
Debustrol XX let totálního massakru DVD

2006

Debustrol Rwanda

2009

     
Harlej Musíme se pochválit, máme auto z (M)mostu 2002
Harlej Když chválím, tak sebe 2004
Harlej DVD Když chválíme, tak Vás - Part I. 2005
Harlej Čtyři z punku a pes 2006
Harlej University

2008

Harlej Harlejland

2010

Harlej ....máme vlka 2011
Harlej Teleskopický tele 2012
Harlej Na prodej 2014
Harlej DVD Harlej 20 let - Tak tady máš, Bože, co jsi chtěl  2016
     
Livores Mortis Moonfrost - demo 1996
Livores Mortis Vivere Militare Est 1998
Livores Mortis Imperium Equilibrium 2000
Berušky Celý rock Prásk, bicí v písni Kocour 2002
Klamorna Klamorna 2010

 

Web vytvořilo: Zawoko NET s.r.o. HARLEJ - oficielní webové stránky skupiny | Pro média